Taiia Admin
Število prispevkov : 236 Join date : 02/05/2009 Age : 29 Kraj : Prebold
| Naslov sporočila: Taylor Lautner žrtev ‘Somraka’ Čet Jun 18, 2009 3:14 pm | |
| Medtem ko priljubljenost ‘Somraka’ in njegovih nadaljevanj postaja vse večja, se isto godi tudi igralcu Taylorju Lautnerju, ki bo za film ‘Mrk’ moral še povečati svojo mišično maso. »Jacobov karakter ter telo skozi serije rasteta,« je Taylor v nedeljo na ‘MTV Movie Awards’ povedal za revijo ‘People’, »tako da imam približno osem tednov časa, ki jih bom izkoristil za obisk telovadnice, da se pripravim na film ‘Mrk’, kjer na mišični masi še bolj pridobim.« Lautner se je za sedanjo vlogo moral precej zrediti, čeprav so najprej hoteli prirediti scenarij. Povedal je, da se bo večal vse do konca snemanja, ko se bo spet vrnil v svojo staro telo. »Ko zaključimo s snemanjem sage ‘Somrak’, bom spet shujšal ter postal ‘trlica’, saj nočem ostati ogromen in mišičast.« »To je blazno!« je povedala njegova soigralka Ashley Greene. »Najprej sem pobrskala po telefonu ter poiskala fotografijo z zaključne zabave po snemanju ‘Somraka’. Ko sem jo pokazala Taylorju, ni mogel verjeti, kako se je zredil. Ne morem verjeti, da ni več naš majhen fantek.« Tudi Robert Pattinson je pokazal svoje trebušne mišice, ki so zavidanja vredne, njegov soigralec, Kellan Lutz, pa je povedal, da so plod garaškega dela. »Treniral sem Roberta in Taylorja,« je povedal Kellan ter priznal, da med njima ni bilo nobene tekmovalnosti “kateri bo imel večje”. Vir: http://tocnoto.si/teens/?s=ashley+green | |
|