Taiia Admin
Število prispevkov : 236 Join date : 02/05/2009 Age : 29 Kraj : Prebold
| Naslov sporočila: Robert in Emilie sta se poljubljala Ned Jun 21, 2009 8:01 pm | |
| Emilie de Ravin, ki se je v petek na plaži ves čas naslanjala na Roberta Pattinsona, se je na koncu z njim tudi strastno poljubila. Toda vse to se je dogajalo na snemanju romantičnega filma ‘Remember me’, kjer Emilie in Robert nastopata v glavnih vlogah. Po tem, ko ga je v četrtek zbil taksi, Rob enkratno okreva. Za njegovo nesrečo pa so krivi oboževalci, pred katerimi je Rob skušal zbežati in tako nič hudega sluteč naletel na taksi. Torej ga oboževalci skoraj dobesedno ubijajo. ‘Remember me’ v kina prihaja leta 2010, govori pa o dveh zaljubljencih, ki morata rešiti ogroženo ljubezen. Vir: http://tocnoto.si/teens/?s=robert+pattinson | |
|
Taiia Admin
Število prispevkov : 236 Join date : 02/05/2009 Age : 29 Kraj : Prebold
| Naslov sporočila: Re: Robert in Emilie sta se poljubljala Ned Jun 21, 2009 8:11 pm | |
| JoooooJ kok jst sovražm tto žensko!! Mogoče če bomo mel srečo se bo sprehajala zraven Roberta pa bo še njo zbiu taksi ( sam nej jo zadane)!! Mislm kak scenarij!! Ka se ne zavedajo da je zdj u modi zveza Robsten???HALO?? | |
|
Bella Swan Admin
Število prispevkov : 329 Join date : 02/05/2009 Age : 29 Kraj : Prebold(celje)
| Naslov sporočila: Re: Robert in Emilie sta se poljubljala Pon Jun 22, 2009 1:07 pm | |
| Omedlela booom. Debilna baba. Sovražim jo, sovražim jo, sovražim jo. In za povrhu vsega je podobna Robertovi bivši punci. Bruhala bom.
Nazadnje urejal/a Bella Swan Pet Jul 03, 2009 8:18 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
Urška
Število prispevkov : 13 Join date : 29/06/2009
| Naslov sporočila: Re: Robert in Emilie sta se poljubljala Tor Jun 30, 2009 8:35 pm | |
| ahhh jooj grozaaaaa!!!!!!!!! fuuuuuj nooo. kaj mi gre na bruhanje ko slišim to ime.. (emilie) | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Robert in Emilie sta se poljubljala | |
| |
|