Število prispevkov : 329 Join date : 02/05/2009 Age : 29 Kraj : Prebold(celje)
Naslov sporočila: Kristen: Ubijala bi za Taylorja Pet Avg 14, 2009 8:23 pm
Kristen Stewart in Taylor Lautner sta posnela nekaj seksi fotografij za naslovnico revije ‘Entertainment Weekly’.
Kristen je za revijo povedala, zakaj je Taylor obdržal svojo vlogo, kljub temu, da se je moral zelo zrediti. »Povsem razumljivo je, da so se hoteli prepričati, da je pravi za to vlogo. Bil je tako mlad, komaj šestnajstleten. Toda vedela sem, da bo vlogo dobil, ker sem se ob njem počutila super. Imava čudovit in odprt odnos. V njem sem takoj videla Jacoba. Ta fant mi je zelo všeč in vse bi naredila zanj. Celo ubijala.«
Odgovorila še je na nekaj drugih vprašanj, ki se tičejo snemanja ‘Mlade lune’ in tabloidov.
O snemanju scene, ko Edward zapusti Bello: »Pred prizorom sem sedela v avtu in tako jokala, da nisem mogla dihati. Resnično sem bila uničena in prestrašena zaradi snemanja tega prizora. Vsi so govorili: ‘Bolje za njo, da čustvene prizore v filmu dobro izpelje’. In ta prizor je eden izmed najpomembnejših v knjigi, tako da sem večkrat pomislila: ‘Malo še, pa bomo končali. Samo povejte mi, da bomo končali.’«
O tem, kako so v filmu ostali zvesti knjigi: »Snemanje ‘Somraka’ je bilo veliko bolj zakomplicirano. Vsi so bili bolj prestrašeni. Morali smo narediti nekaj komercialnega, pa kljub temu ostati zvesti knjigi. Takrat tudi nismo imeli na razpolago toliko denarja. Tukaj pa je bilo vse bolj spontano in prav to mi je najbolj všeč.«
O tem, kako tabloidi vedno špekulirajo: »Popoln absurd. Stopim iz svoje prikolice s hlačami, ki malo bolj čudno stojijo in vsi najprej pomislijo, da sem noseča. Mislim, kaj vam je? Mislili so, da sem noseča, ne morem verjeti!«
O zahajajoči zvezdi Roberta Pattinsona: »Zanj je bilo kot tri mesece počitnic. Ves pritisk je bil tokrat na Taylorju.«