Bella Swan Admin
Število prispevkov : 329 Join date : 02/05/2009 Age : 29 Kraj : Prebold(celje)
| Naslov sporočila: Somrakovci so doma! Pon Nov 16, 2009 9:06 pm | |
| Trije glavni igralci ‘Mlade lune’, Robert Pattinson, Kristen Stewart in Taylor Lautner, so že končali s promocijsko turo po Evropi, tako da so se včeraj zvečer že vrnili v domači L.A.Sveto trojico so na letališču tradicionalno pričakale horde oboževalcev, toda varnostniki so jih držali na varni razdalji. Ker so jim trije najbolj zaželeni igralci za hip ušli, pa so se paparaci zaposlili z drugimi junaki sage ‘Somrak’ ter jih spremljali na vsakem koraku. Tako so v soboto naleteli na Ashley Greene, ki se je ravno vračala iz restavracije ‘Beso’, kjer si je privoščila večerjo z družino. Ashley pa se je pred kratkim dobila tudi z ‘Moviefonom’, kjer je povedala same lepe besede o gorečih oboževalcih. »Lepo je imeti oboževalce, ki te imajo radi ter obožujejo tvoje delo in ustvarjanje. Spodbujajo te, kar mi je res čudovito. Nikoli ne veš, lahko bi me tudi sovražili in nato bi lahko samo skomignila z rameni ter rekla: ‘Ja, kaj moreš. Z mano ste obtičali za nadaljnja tri leta.’ Tako da sem jim res hvaležna, da so me lepo sprejeli medse.« ostale slike | |
|