| Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe | |
|
+6...Silent... ¤¤AncY¤¤ Edward.Cullen_Saraa °°AmLa°° Bella Bella Swan 10 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Bella Swan Admin
Število prispevkov : 329 Join date : 02/05/2009 Age : 29 Kraj : Prebold(celje)
| Naslov sporočila: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe Sob Maj 02, 2009 2:48 pm | |
| Tema je namenjena pohvalam, predlogom, vprašanjem in pritožbam članov foruma. | |
|
| |
Bella
Število prispevkov : 118 Join date : 02/07/2009 Age : 32 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe Čet Jul 02, 2009 6:52 pm | |
| Forum mi je všeč, ima zanimive teme. Lahko bi pa odprli kakšno temo za art al pa kaj podobnega | |
|
| |
Bella Swan Admin
| |
| |
Bella
Število prispevkov : 118 Join date : 02/07/2009 Age : 32 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe Pet Jul 10, 2009 5:45 pm | |
| V podforumu Twilight, kjer sta Somrak in Mlada luna bi lahko odprli še teme Mrk ter Jutranja zarja. Tudi če ni filma, je pa knjiga | |
|
| |
°°AmLa°°
Število prispevkov : 88 Join date : 02/05/2009 Age : 29 Kraj : Celje
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe Sob Jul 11, 2009 1:52 pm | |
| - Bella je napisal/a:
- V podforumu Twilight, kjer sta Somrak in Mlada luna bi lahko odprli še teme Mrk ter Jutranja zarja. Tudi če ni filma, je pa knjiga
Tudi jaz sem že razmišljala o tem pa nisem vedela če ostali člani to želijo. Sedaj pa vem in bom odprla še te dve teme. | |
|
| |
Bella Swan Admin
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe Sob Jul 25, 2009 6:27 pm | |
| Ja Amla očitno ti še ni uspelo odpret? XD bom jz to odprla. Drugače pa mamo na forumu logo, ki ga je nardila Bella in tudi slikce na podforumih so njeno delo. Bella najlepša ti hvalaa! | |
|
| |
Edward.Cullen_Saraa
Število prispevkov : 72 Join date : 28/06/2009 Age : 28 Kraj : Con Ucker y Robert.<33
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe Ned Sep 13, 2009 9:28 pm | |
| imam PREDLOG: takole, da vam povem. jst mam od Roberta Pattinsona taprava [2] hišna naslova. Pil plus ga najdu. xDD in sm jst misnla, d bi lahk napisal mu pismo kukr bi pisal za ta forum, še link [d bi šou kej pogledat ga], itd. sam predlog. peace ! (; | |
|
| |
Bella Swan Admin
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe Pon Sep 14, 2009 2:26 pm | |
| Edward.Cullen_Saraa mi boš pisala prosim po ZS kater naslov je to, da vidim če imama istega? (sicer jz nimam iz plusa) Bova premislili o predlogu. | |
|
| |
¤¤AncY¤¤
Število prispevkov : 6 Join date : 13/11/2009 Age : 29 Kraj : Sl. Bistrica
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe Ned Nov 15, 2009 8:09 pm | |
| Tale forum mi je všeč, ker me že na prvi pogled pritegne in ima zanimive teme, pa grafika in logo sta super! | |
|
| |
Bella Swan Admin
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe Pon Nov 16, 2009 9:02 pm | |
| Hvala Ja za grafiko in to je pa zaslužna Bella, tko da vso čast njej. | |
|
| |
...Silent...
Število prispevkov : 5 Join date : 26/12/2009
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe Ned Dec 27, 2009 7:20 pm | |
| Leep forumček. Lahko bi mal bl oglaševal in pridobili člane.
PS: Če mi ne bi frendica povedala za ta forumček sploh ne bi vedla zanjga. | |
|
| |
*bella*
Število prispevkov : 65 Join date : 18/07/2009
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe Ned Dec 27, 2009 8:41 pm | |
| ta forum mi je fuuuuul ušeč! Bom še drugim frendicam povedala zanga | |
|
| |
Bella Swan Admin
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe Sre Dec 30, 2009 11:36 am | |
| ...Silent... hmm... Oglaševanje ja.. Maš kašno idejo kje? Kr trenutno smo na enih parih forumih, na tocnoto.si/teens pa na netlogu, ampak ni dovolj. Rabli bi enga RESNEGA promotorja, ki se na to spozna, ampak je takega žal težko dobit... | |
|
| |
twilight.kiss
Število prispevkov : 2 Join date : 16/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe Sob Jan 16, 2010 8:11 pm | |
| oprostit,da mogoče ne spada moje vprašanje sem: mogoče kdo ve:VPRAŠANJE: VEŠ KDAJ PRIDE V KINO 3. DEL TWILIGHTA SO GA SPLOH ŽE ZAČELI SNEMAT | |
|
| |
Euua
Število prispevkov : 72 Join date : 30/08/2009 Age : 30 Kraj : Lj
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe Sob Jan 16, 2010 8:29 pm | |
| mislm da so že končal s snemanjem film pride misl nism zihr, da enkret pomlad al pa poleti
drgač mi je pa forum fullllllllll ušeč k mam cajt grem zmer gor glede grafike pa slikc pa vsebine pa vsega ostalga je forum ful dobr zrihtan eden mojih bolših forumov in ste z moje strani zlo zlo pohvaljeni k se res fullll trudte k vem kok je teško naraest pa vzdržvt tak forum | |
|
| |
Bella Swan Admin
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe Sob Jan 16, 2010 8:44 pm | |
| twilight.kiss mamo temo o Mrku, kjer bi drugače lahko to vprašala. Ampak vseeno... Tretji film so že začeli snemat in sicer že avgusta so nekaj snemali in premiera je predvidena tam enkrat konec junija v ameriki. Če bo prišeu tko hitro v SLO kot Mlada luna (kar upam), bo verjetno tle že tudi pred julijem. Euua najlepša hvala za vse pohvale! | |
|
| |
twilight.kiss
Število prispevkov : 2 Join date : 16/01/2010
| |
| |
Robsten
Število prispevkov : 41 Join date : 05/08/2009 Age : 29 Kraj : Ljublana
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe Pet Jul 09, 2010 4:41 pm | |
| To je kritika, ne pritožba:
1. Forum ni aktiven 2. Lahko bi ga prenovili, saj je grafika ista že skoraj pol leta
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe | |
| |
|
| |
| Pohvale, predlogi, vprašanja in pritožbe | |
|