Taiia Admin
Število prispevkov : 236 Join date : 02/05/2009 Age : 29 Kraj : Prebold
| Naslov sporočila: Robert Pattinson odličen v postelji Pon Jul 13, 2009 11:40 am | |
| Če lahko verjamemo nekdanji punci Roberta Pattinsona, je mladi igralec v postelji neverjetno dober. Igralka, s katero je bil zvezdnik filma 'Somrak' v zvezi prejšnje leto, je odkrila, da je v postelji sijajen. »Med nama je prišlo do kemije že pri prvem poljubu. Čutila sem, kako se skozi naju pretaka elektrika, sama sem zelo strastna in takšen je tudi on. In zato nama je bilo, ne glede na to, da sva se nenehno prepirala, v postelji neverjetno dobro. Seksualna napetost med nama je bila tolikšna, da se nisva mogla nadzirati. Čudovito je bilo,« je Pattinsonova nekdanja punca povedala novinarjem. Mladi igralec trenutno uživa veliko pozornost medijev in javnosti, za ženske po vsem svetu pa je trenutno največji seks simbol. Sedaj, ko je njegove spretnosti pohvalila tudi njegova neznana nekdanja punca, se bo Rob še težje obranil vseh deklet, ki so z njim obsedene. Za Pattinsona se je govorilo, da je v zvezi s prijateljico iz filma 'Somrak', Kristen Stewart, sedaj pa ga mediji povezujejo z novo partnerico filma 'Remember me', Emilie de Ravin. Vir: http://www.tocnoto.si/index.php?page=news&id=22910 | |
|
Taiia Admin
Število prispevkov : 236 Join date : 02/05/2009 Age : 29 Kraj : Prebold
| |
*Twilight*
Število prispevkov : 70 Join date : 16/07/2009 Age : 30 Kraj : okolica Ptuja
| Naslov sporočila: Re: Robert Pattinson odličen v postelji Pet Jul 17, 2009 1:35 am | |
| Zanimiva podrobnost Ne vem zakaj ampak tej bivši pa verjamem da je dober v postelji hehe | |
|
Edward.Cullen_Saraa
Število prispevkov : 72 Join date : 28/06/2009 Age : 28 Kraj : Con Ucker y Robert.<33
| |
Pattinson GirL
Število prispevkov : 36 Join date : 17/12/2009
| Naslov sporočila: Re: Robert Pattinson odličen v postelji Pet Jan 01, 2010 10:09 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Robert Pattinson odličen v postelji | |
| |
|