Bella Swan Admin
Število prispevkov : 329 Join date : 02/05/2009 Age : 29 Kraj : Prebold(celje)
| Naslov sporočila: Rob in Emilie: kmalu bo konec Sre Jul 22, 2009 9:17 am | |
| Robert Pattinson je bil včeraj ujet, ko je odhajal na in pa iz snemanja filma ‘Remember me‘, ki pa se z vsakim dnem bliža koncu!Z nekaj modricami in krvavim obrazom se je ‘Somrakovec’ pridružil soigralki Emilie de Ravin, agentu ‘007′, Pierceu Brosnanu, ter pa ostali filmski ekipi v zgradbi blizu Grand Central Station. Rob namerava tudi odleteti v San Diego za ‘Comic-Con’, potem ko bo ta teden končal s snemanjem novega filma, kot je načrtovano. Pričakuje se, da bo svoj prvi nastop v ‘Comic-Con’ opravil v četrtek, govorice pa pravijo, da se bo 23-letniku pridružila tudi njegova soigralka, Kristen Stewart, da bosta skupaj promovirala ‘Mlado luno‘. No, v najbolj pričakovanem filmu letošnjega leta bomo videli tudi nove obraze in eden izmed njih je supermodel Noot Seear, ki je bila navdušena, da bo zaigrala v nadaljevanju mega uspešnega ‘Somraka‘, videli pa jo bomo kot vampirko Heidi. »Začela sem brati knjige in nisem jih mogla odložiti. Od nekdaj sem si prizadevala, da bi prišla v filmsko industrijo.« Vendarle ji je uspelo! Chris Weitz, režiser filma, je za javnost povedal: »Želeli smo nekoga, ki ima pošastno in nenavadno lepoto, ampak lahko prinese tudi humor in grožnjo obenem. Redko je, da najdeš osupljivo privlačno osebo, ki zna tudi igrati.« vir: http://tocnoto.si/teens/2009/robert-in-emilie-kmalu-bo-konec/ | |
|
Taiia Admin
Število prispevkov : 236 Join date : 02/05/2009 Age : 29 Kraj : Prebold
| Naslov sporočila: Re: Rob in Emilie: kmalu bo konec Čet Jul 23, 2009 8:56 pm | |
| To sam da so nehal snemat tist film! Tale igralka mi je pa prov ušeč sploh ni slaba. | |
|