inny_twilight
Število prispevkov : 47 Join date : 24/07/2009 Age : 29 Kraj : Prebold (Celje)
| Naslov sporočila: Taylor ne bo več zgoraj brez Pet Okt 30, 2009 6:00 pm | |
| Taylor Lautner je ponosno nosil rdečo čepico, ko se je v soboto popoldne pripeljal na vancouvrsko letališče, od koder se je vrnil domov v Los Angeles. Po tem se je s prijateljico in soimenjakinjo Taylor Swift pojavil na hokejski tekmi med ‘losangeleškimi Kingi’ in ‘Columbus Blue Jackets’, o čemer smo danes že pisali. Včeraj popoldne pa se je pred vadbo v telovadnici zapeljal pred ‘The Grill’ na Beverly Hillsu, kjer se je okrepčal. Pred kratkim se je 17- letni lepotec na zabavi ‘Teen Vogue Young Hollywood’ pogovarjal z novinarji in povedal je, da ne bi več sprejel vloge, kjer bi moral nastopiti zgoraj brez. »Da sem se za ta film spravil v takšno formo, sem porabil veliko energije in vložil veliko truda. Moja motivacija je bil končni izdelek in seveda oboževalci, toda nočem, da bi postal slaven zaradi svojega telesa. Če bi moral izbirati, v filmu nikdar več ne bi slekel majice, toda ne vem, kako bo to šlo skozi. Čeprav se zagotovo ne bom ponujal.« http://tocnoto.si/teens/2009/taylor-ne-bo-vec-zgoraj-brez/ | |
|
Laura789
Število prispevkov : 2 Join date : 29/10/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: Taylor ne bo več zgoraj brez Ned Nov 01, 2009 5:51 pm | |
| škoda | |
|
Nessie Black
Število prispevkov : 21 Join date : 29/07/2010 Age : 27 Kraj : Forks-Black's Residance
| Naslov sporočila: Re: Taylor ne bo več zgoraj brez Pet Jul 30, 2010 7:31 pm | |
| =/ ja škoda.... samo bo pa moral v sagi somrak še kar malo potrpet...v jutranji zarji je veliko zgoraj brez .... heeh | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Taylor ne bo več zgoraj brez | |
| |
|