Pattinson GirL
Število prispevkov : 36 Join date : 17/12/2009
| Naslov sporočila: RPattz: Ostal je brez zoba Ned Jan 03, 2010 9:30 pm | |
| robert pattinson Pozor oboževalci ‘Somraka’, imamo nekaj svežih novic, ki trgajo zobe. Zvezdnica ‘Mrka’, Bryce Dallas Howard, ki je v vlogi Victorie nadomestila Rachelle Lefevre, je reviji ‘New York’ priznala, da je bleščeč nasmeh Roberta Pattinsona dobil luknjo, saj se mu je med nitkanjem pripetila nesreča. In tako je zanikala špekulacije, da bi naj mladi igralec imel slabo ustno higieno. Pa si poglejmo, kako ga je soigralka zagovorila: »Povedal mi je to zgodbo, ki me je kar presenetila. Rekel je: ‘Oh, k zobozdravniku bom moral.’ In jaz sem ga vprašala: ‘Joj, ne, kaj se je zgodilo? Samo rutinski pregled?’ In odgovoril mi je: ‘Ne, odkrušil sem si zob.’ Potem sem ga vprašala: ‘Kako?’ In povedal mi je: ‘Med nitkanjem’ Mislim, kdo še počne to? Jaz ne. Tako da verjemite mi, Rob je zelo higienski.« Uau, zob si je zlomil med nitkanjem. Torej so govorice o britanskem zobozdravstvu le resnične. Le kakšen bi bil vampir brez nabrušenih sekalcev? Vir: www.tocnoto.si/teens | |
|
Pattinson GirL
Število prispevkov : 36 Join date : 17/12/2009
| Naslov sporočila: Re: RPattz: Ostal je brez zoba Ned Jan 03, 2010 9:31 pm | |
| | |
|
Renesmee Nessie Black
Število prispevkov : 31 Join date : 08/11/2009 Age : 28 Kraj : With Ash and Taylor
| Naslov sporočila: Re: RPattz: Ostal je brez zoba Ned Jan 10, 2010 6:41 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: RPattz: Ostal je brez zoba | |
| |
|