Taiia Admin

Število prispevkov : 236 Join date : 02/05/2009 Age : 27 Kraj : Prebold
 | Naslov sporočila: RPattz ne zna z ženskami Pon Mar 15, 2010 2:46 pm | |
|  Robert Pattinson se je pred kratkim sestal z revijo ‘parade’, v kateri je spregovoril o filmu ‘Remember me’ ter njegovi vlogi v njem, primerjal pa se je kar z večno slavnim Jamesom Deanom. Za navdušene oboževalke pa je razkril tudi nekaj o svojih zmenkarskih navadah. O Jamesu Deanu: »Mislim, da je imel v petdesetih letih velik vpliv na mlade fante, še posebej igralce. Tako da me ni sram priznati, da sem tudi jaz podlegel njegovim čarom.« O tem, kaj ga je prepričalo za vlogo v filmu ‘Remember me’: »Scenarij sem prebral po snemanju ‘Somraka’ in že na začetku mi je bil všeč. Vedno sem ga imel v mislih. Priložnost pa se mi je ponudila v tistem kratkem obdobju med drugim in tretjim nadaljevanjem, kar je res kratek čas, ravno pravšnji za snemanje filma takšnega žanra. Skušal sem se spomniti vseh podrobnosti, ki sem jih prebral in so bile popolne, tako da nisem potreboval nekih dodatnih priprav.« O tem, kaj imata s Tylerjem skupnega: »S Tylerjem me povezuje želja, da bi bil lahko naredil iste stvari kot on, takrat, ko sem imel priložnost. V tem, da si malce nepremišljen in se boriš je lahko tudi nekaj zadovoljstva. Včasih je prav odrešilno, ko lahko svoj bes nekontrolirano spustiš iz svojega telesa, kot na primer na snemanju. V filmu je scena, v kateri sem se stepel z nekaj fanti. Toda kar dobro se je izšlo in nihče ni bil zares poškodovan.« O težavah na zmenkih: »Ko stojim iz oči v oči z nasprotnim spolom niti približno nisem tako samozavesten, kot fantje, ki jih igram. Sploh se ne spomnim, kdaj sem katero punco nazadnje povabil ven, tako da bi kar odkorakal do nje. V takih stvareh sem bolj sramežljiv in nočem, da mi spodleti. Tako da se držim malce nazaj.« O težavah v šoli: »Ko sem bil mlajši me je prekašala večina vrstnikov. Bil sem neke vrste idiot, vedno v senci nekoga drugega. Ko pa sem se prvič srečal z igralstvom, je moje obnašanje in predstava o tem, kakšen bi naj igralec bil, izzvalo veliko ljudi, da so me opazili.« Vir | |
|
Euua

Število prispevkov : 72 Join date : 30/08/2009 Age : 28 Kraj : Lj
 | Naslov sporočila: Re: RPattz ne zna z ženskami Pon Mar 15, 2010 10:16 pm | |
| oh Robert  | |
|